sâmbătă, 13 septembrie 2014

Gumpert Apollo Sport in orange

 Gumpert ar putea fi redenumit ca Apollo Automobilidupă ce a fost cumpărat de un grup de investitori din Hong Kong, dar supercarsii săi trăiesc în continuare.

În timp ce Arrow a apărut luna trecuta la Geneva luna trecută, Apollo S se bucură de o atenție deosebită în Monaco, unde lentilele au fost recent evidențiate la un exemplu condus de Gabriela Jilkova de 21 de ani.
Stereotipurile de conducere ale femeilor sunt aruncate din fereastra lui Apollo, pentru că Jikova este de fapt un șofer profesionist de curse, deci nu are nici o problemă oferind un exemplu de portocaliu stralucitor pe străzile principatului, spre încântarea spotatorilor de mașini.
Nu la fel de îndrăzneț ca doamna care conducea un Ferrari F40 cu tocuri înalte , totuși se simțea în largul său cu performanța lui Apollo , care utilizează un motor V8 de 4,2 litri, intercoolat, cu două turbine, provenind de la Audi și oferit în trei versiuni: 650 CP (641 CP ) Base, 700 CP (690 CP) Sport și 800 CP (789 CP) Cursa.
Mașina exotice poate sprinta de la zero la 100 km / h (62 mph) in doar 3 secunde, ajunge la dublu viteza în 9.1 secunde și va menține accelerarea tot drumul până la 360 km / h (224 mph). Când a fost prezentat în Top Gear, Stig a condus-o pe pistă și a înregistrat un timp de ture de 1: 17.1, devenind cel mai rapid la bord până când Bugatti Veyron Super Sport și-a luat coroana.
                                   http://www.autogespot.fr/gumpert/spots                                  
                                       http://www.autogespot.de/Gumpert/spots                                   
                                        http://www.autogespot.com/gumpert/apollo-sport/spots                                       
                                           http://www.autogespot.nl/gumpert-apollo-sport/2014/07/09                                       
                                     http://www.autogespot.nl/index.php/nieuws/categorie/concepten/3                                 
             https://www.google.ro/search?tbs=simg:CAEStAEasQELEKjU2AQaAggFDAsQsIynCBo8CjoIAhIU6R_1eH5gT4R-aE4og3x-AE7ET5x8aIBZIoOOTvO1NBHB_1Z4fZyZOiv4gjru-JPKwTGnuuAWnvDAsQjq7-CBoKCggIARIEkVurGQwLEJ3twQkaRQoMCgphdXRvbW9iaWxlCgwKCnNwb3J0cyBjYXIKCQoHdmVoaWNsZQoKCghzdXBlcmNhcgoQCg5ndW1wZXJ0IGFwb2xsbww&tbm=isch&sa=X&ei=gCoUVJOZPIrhywONvYI4&ved=0CEwQsw4&biw=1366&bih=653            





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu